UMK18: Saara Aalto

la 03 maalis 2018
Espoo

UMK18: Saara Aalto

Metro Areena, Espoo Tiedot

19:00

Suomen Euroviisu-edustaja Saara Aallon tähdittämä UMK18-tapahtuma järjestetään Espoon Metro Areenalla lauantaina 3. maaliskuuta. Suorana Ylellä lähetettävässä tapahtumassa Saara Aalto esittää kolme hänelle tehtyä kappaletta, joista katsojat ja kansainväliset raadit äänestävät parhaimman toukokuussa Portugalissa järjestettäviin Euroviisuihin. Luvassa on näyttävä koko illan show, jossa esiintyy Saara Aallon lisäksi muita esiintyjiä, joista yksi on Spice Girlsistä megasuosioon noussut Melanie C. Tapahtuman juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen.

LIPUT:

Palvelumaksuineen alkaen 39,00 / 49,00 / 59,00 / 69,00 euroa Ticketmasterista.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä! 
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulon suojaamiseksi. 
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Lisätietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (esim. konserteissa kuvaaminen, turvallisuus) löydät FAQ-osiostamme.

LISÄTIETOJA:
Live Nation Finland 
Tiedotus: Maritta Kettunen

Facebook-tapahtuma

Ovet: 17:30

Myynnissä!

Myynnissä*

39,00 € - 69,00

Osta Lippuja Löydä haluamasi liput. Näytä kaikki liput

Myynnissä olevat liput

Myynnissä

  • Myynnissä!

    Myynnissä*
    39,00 € - 69,00

Tapahtuman artistit

Myynnissä!

Myynnissä*

39,00 € - 69,00

Osta Lippuja Löydä haluamasi liput. Näytä kaikki liput