LIVE NATION UUTISIA

Marcus & Martinus 18.11. käytännön järjestelyt

Päivämäärä : 03.11.17

Norjalaiskaksikko Marcus & Martinus saapuu pian Suomeen ensimmäiselle areenakeikalleen Helsingin Hartwall Arenalle lauantaina 18. marraskuuta. Tässä kootusti tietoa Hartwall Arena -konsertin käytännön järjestelyistä:

AIKATAULU
Lauantai 18.11.2017 Hartwall Arena, Helsinki

klo 18 ovet Hartwall Arenalle avataan - narikka, ravintolat ja tuotemyyntipisteet aukeavat
n. klo 18.30 Lucas
n. klo 19.30 Marcus & Martinus

Saavuthan hyvissä ajoin ja varaat reilusti aikaa saapumiseen, sillä loppuunmyydyssä areenakonsertissa turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Konsertti päättyy arviolta noin klo 21.

Yön yli jonottaminen ja leiriytyminen ei ole sallittua turvallisuussyistä. Arenalla on edellisenä päivänä tapahtuma, jota puretaan yön yli lauantaipäivään asti. Tästä syystä jonottaminen on sallittua vasta klo 14 lähtien tapahtumapäivänä. Konserttiin saapuvat asiakkaat ohjataan asianmukaiseen jonoon paikan päällä. Järjestyksenvalvojat voivat tehdä tarpeen vaatiessa muutoksia jonotusajankohdan aloitukseen.
Otathan huomioon, että ennen ovien aukeamista lähimmät palvelut (esim. ravintolat, kioski, vessat) sijaitsevat Pasilan asemalla, joka on parhaillaan ison remontin alla. Seuraathan etukäteen säätiedotuksia ja pukeudut sään mukaan – kannattaa esimerkiksi valita hyvät ja mukavat kengät, ja muutenkin lämmintä päälle.

SAAPUMINEN
Hartwall Arenalle ja sieltä pois kannattaa liikkua julkisilla liikennevälineillä, polkupyörällä tai kävellen. Löydät Hartwall Arenan sivuilta saapumisohjeita, karttoja ja myös HSL:n reittioppaan, jonka avulla voit suunnitella matkareittisi.

KONSERTTIVIERAIDEN SAATTAMINEN JA HAKEMINEN
Hartwall Arenan ympäristö on ruuhkainen sekä ennen konserttia että sen jälkeen. Suosittelemme saapumista Arenalle joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Saattoliikenteen treffipaikka kannattaa sopia hieman kauemmaksi Arenasta, esimerkiksi Länsi- tai Itä-Pasilan puolelle. Konserttipaikan piha-alueelle pääsevät vain konserttilipun omaavat asiakkaat, saattajat joutuvat jäämään kauemmaksi.

PYSÄKÖINTI
Hartwall Arenalla on maksullinen pysäköintihalli. Löydät lisätietoa TÄÄLTÄ

IKÄRAJASUOSITUS
Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat konserttiin huoltajan kanssa. Ikärajasuositus on asetettu asiakkaiden turvallisuutta ajatellen.

Huoltajaksi sopii luotettava, vähintään 18-vuotias henkilö, huoltajan ei siis tarvitse olla välttämättä esimerkiksi oma vanhempi. Toivomme, että lasten ja nuorten kanssa konserttiin tulevat huoltajat käyttävät omaa harkintaansa siinä, kuinka monen Marcus & Martinus-fanin kanssa konserttiin saapuvat.

NARIKKA
Hartwall Arenalla on mahdollista jättää laukkuja ja tavaroita säilytykseen narikkaan, se kustantaa 3 euroa per henkilö. Narikka aukeaa samalla kuin ovetkin eli klo 18.

MUITA VINKKEJÄ
- Kuvaaminen pokkari- ja kännykkäkameroilla on konsertissa sallittua. Video- ja järjestelmäkamerat on kielletty, samoin tablettitietokoneet. Myös pullojen, purkkien sekä aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty. Suosittelemme jättämään isot reput ja laukut kotiin turvatarkastusten sujuvoittamiseksi.
- Suosittelemme korvatulppia. Niitä voi myös ostaa Hartwall Arenalta.
- Muistathan ottaa lippusi mukaan! Live Nation ja Ticketmaster eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan reippaasti yhteydessä järjestyksenvalvojaan.
- VIP- ja Early Entry -pakettien ostajille lähetetään infokirjeet sähköpostitse viimeistään pe 10.11. mennessä . Mikäli et ole vielä keikkaviikolla saanut sähköpostia paketistasi eikä roskapostikansiostakaan löydy viestiä, olethan yhteydessä osoitteeseen info@eventsclub.fi.


 
www.livenation.fi
www.hartwallarena.fi