Siirry pääsisältöön
Live Nation Finland

Kaipaatko live-musiikkia? Oletko aina halunnut artistin yksityiskeikalle? Entä jos saisit päättää vielä settilistankin?


Live Nation yhdessä Woltin kanssa tuo nyt suomalaisia huippuartisteja kotipihallesi! 
Olipa sitten kyseessä synttäriyllätys, polttarit, mökkiviikonloppu tai grillikauden avajaiset, nyt voit tilata live-musiikkia ja viihdettä Woltin kautta.

Live Nation Delivers -yksityiskeikoille on julkaistu lisää artisteja sekä keikkoja!

Keikkoja pääkaupunkiseudulla ajalle 12.5.-4.7.2021 nyt myynnissä - saatavilla vain rajoitettu määrä!
Olavi Uusivirta nyt keikoilla myös Tampereella ja Turussa!

Wolt x Live Nation Delivers -keikat Turussa

Wolt x Live Nation Delivers -keikat Tampereella

NÄIN TILAAT ARTISTIN KEIKALLE:

1. Valitse artisti ja kaupunki johon haluat tilata keikan - linkit löydät ylempää kun myynti alkaa.
2. Valitse Woltin verkkosivuilta tai sovelluksesta haluamasi artistin kohdalla itsellesi sopiva keikkapäivä/-aika
3. Klikkaa 3, 5 tai 6 biisiä (keikasta riippuen) tilaukseen ja nappaa sitten sen verran biisejä settilistaasi
4. Tee tilaus kirjautumalla sisään Wolt-profiiliisi ja valitsemalla toimituksen lisätiedoista "tilaa pöytään"
5. Merkitse tilausvaiheessa “lisää kommentti myymälälle” -kenttään osoite mihin haluat artistin tilata. Tapahtumapaikan sijainnin on oltava siinä kaupungissa, mikä on määritelty keikan kuvauksessa.
6. Maksa tilaus - VALMIS!

Yksityiskeikan hinta riippuu artistilta woltattavien biisien määrästä. Keikkojen hinta alkaen 290€. Keikan kesto on biisien määrästä riippuen n. 20-40 minuuttia.

Tapahtumassa on noudatettava kulloinkin voimassa olevia koronavirukseen liittyviä viranomaisten suosituksia sekä mahdollisia kokoontumisrajoituksia. Tämänhetkisten rajoitusten valossa tapahtumaan saa osallistua max. 6-10 henkilöä alueesta riippuen.

Tilassa on myös oltava artistille sateensuoja huonon kelin varalle. Tilaajan vastuulla on, että tapahtumaan tullaan terveenä paikalle, turvavälejä noudatetaan, yleisöllä on maskit ja saatavilla on käsidesiä.

Lue tarkemmat käyttöehdot TÄÄLTÄ

Usein kysytyt kysymykset

Saat Woltilta kuitin tilauksesta heti maksun jälkeen. Tilauksesta ei lähetetä erillistä lippua. Live Nation soittaa tilaajan puhelinnumeroon kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta varmistaakseen käytännön järjestelyt.

Keikka tapahtuu tilaajan järjestämässä ulkotilassa. Tila voi olla siis oman kodin piha, vuokratun tilan piha, tilausalueella sijaitsevan mökin piha, katollinen huvimaja tms, kunhan se sijaitsee määritetyssä kaupungissa. Kaupunki on määritetty erikseen Wolt-palvelussa. Toistaiseksi keikan voi tilata ainoastaan pääkaupunkiseudulle.

Tilan tulee olla turvallinen niin artistille kuin yleisölle. Tilaan pitää mahtua esiintyjä ja tapahtumaan osallistuva yleisö turvavälein. Tarjolla pitää olla tilaajan toimesta käsidesiä ja/tai käsienpesumahdollisuus sekä kasvomaskeja. Ulkotilassa pitää olla vähintäänkin katos, jotta soittimet eivät vaurioidu. Huonolla säällä myös mielellään seinät, jos mahdollista. Artisti arvioi aina keikkapaikalle tullessa, onko paikka turvallinen ja sopiva esiintymistä varten.

Kyllä, ajankohtaiset paikallisen aluehallintoviraston kokoontumisrajoitukset koskevat myös näitä keikkoja. Asiakas saa jo tilausvaiheessa tiedon erillisistä sopimusehdoista, jotka on laadittu spesifisti näihin keikkoihin, ja joissa on kerrottu tilaajan sitoutuvan rajattuun yleisömäärään (1-10 hlöä) ja voimassa oleviinviranomaisohjeistuksiin sekä hygienia- ja turvavälivaatimuksiin.

Tämänhetkisten rajoitusten valossa tapahtumaan saa osallistua max. 6 henkilöä.

Keikalle ei voi osallistua sairaana tai infektio-oireisena, jos sinulla on todettu COVID-19 tartunta tai sinut on asetettu karanteeniin tai eristykseen.

Keikan kesto määräytyy esitettyjen biisien määrän mukaan, arviolta n. 20-40 minuuttia. Tilaaja valitsee Wolt-palvelussa valikoimasta settilistaksi 3-6 biisiä ja tapahtuma hinnoitellaan biisien määrän mukaisesti.

Pääsääntöisesti konserttia saa kuvata omaan käyttöön, esim. sosiaaliseen mediaan. Videokuvaa voi kuvata max. 30 sekuntin pätkissä. Artisti voi kuitenkin muuttaa tätä ohjeistusta paikan päällä, joten seuraathan ohjeistuksia.

Mikäli postaat tapahtumasta someen, voit käyttää tunnistetta #livenationdelivers ja jakaa siten tunnelmia keikalta myös meille!

Valitettavasti yleisestä koronatilanteesta johtuen, nimikirjoitukset sekä yhteiskuvat artistin kanssa eivät ole mahdollisia.

Ei tarvitse. Artisti huolehtii omasta ruokailu- ja juomatarjoilustaan itse.

Tilaus on sitova, ja sen voi peruuttaa ainoastaan tilaajan sairastapauksen vuoksi. Tuolloin sairaudesta täytyy ilmoittaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24 tuntia ennen keikkaa, osoitteeseen info@livenation.fi. 
Live Nation 
pyrkii aina ensisijaisesti löytämään uuden ajankohdan keikalle yhdessä artistin ja asiakkaan kanssa. Jos uutta ajankohtaa ei voida kohtuudella löytää, maksu palautetaan asiakkaalle lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli artisti joutuu perumaan keikan esim. sairastumisen tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, Live Nation pyrkii aina ensisijaisesti löytämään uuden ajankohdan keikalle yhdessä artistin ja asiakkaan kanssa. Jos uutta ajankohtaa keikalle ei kohtuudella voida löytää, maksu palautetaan asiakkaalle.

Jos viranomaismääräykset muuttuvat niin, että keikka joudutaan perumaan odottamattomasti ja lyhyellä aikataululla, Live Nation pyrkii aina ensisijaisesti löytämään uuden ajankohdan keikalle yhdessä artistin ja asiakkaan kanssa. Jos uutta ajankohtaa keikalle ei kohtuudella voida löytää, maksu palautetaan asiakkaalle.

Jos käytettävissä olevat tilat eivät sovellu tarkoitukseen tai keikan järjestäminen ei ole turvallista, artisti voi perua keikan tai kieltäytyä esiintymästä. Näin voi olla esim. jos tila on liian ahdasta (turvavälit eivät toteudu), keikalla on enemmän ihmisiä kuin alunperin on sovittu, soittimilla on mahdollisuus kastua, yleisö käyttäytyy aggressiivisesti tms.

Ensisijaisesti pyritään ratkaisemaan tilanne paikan päällä niin, että muutoksilla keikka voidaan toteuttaa. Jos tilanne muodostuu mahdottomaksi ratk
aista, artistilla on oikeus peruuttaa keikka. Tässä tapauksessa tilanteesta tehdään selvitys, joka ratkaistaan tilaajan ja Live Nationin välillä tapahtuman jälkeen. Kaikki dokumentaatio (kuvat, videot) tilanteesta auttavat selvittämään asiaa.