Paul Oxley's Unit

Tällä hetkellä ei löydy yhtään Paul Oxley's Unit -tapahtumaa

Lisää Paul Oxley's Unit suosikkeihisi saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset.

Lisätietoa

Paul Oxley's Unitia on aina ollut vaikea lokeroida.  Debyyttialbumi Living in a western world myi platinaa, joka tarkoitti 80-luvun alkupuolella yli 60 000 kappaleen myyntiä. Bändiä   fanitettiin hysteerisesti kuin poikabändiä, vaikka he kirjoittivat itse biisinsä ja soittivat kaikki instrumenttinsa. Tuoreimman  kiinnostuksen aallon yhteydessä - jonka aikana   bändi on  esiintynyt  tuhansille ihmisille isoilla kesäfestivaaleilla ja julkaissut kaksi singleä, joista Eyes Open valittiin alkusyksystä 2015 Musik & Talang -tapahtumassa Vuoden singleksi –  Paul osuvasti toteaa että  "ei bändi ole koskaan tehnyt comebackia, yleisö on. Vuodesta toiseen".

Ja näinhän se on - 35:n vuoden jälkeen Paul Oxley's Unit on vahvemmassa iskussa  kuin koskaan. Uusi tuotanto on yhtä voimakasta kuin ikoniset 80–luvun hitit Living in the Western World, Spanish bars, The beat of your heart ja Terry's Inside.

"Uutta Black Gold -albumia on nyt tehty rauhassa pari vuotta ja luulen, että fanit jo odottavat saavansa sen kuunteluun. He ovat kuulleet jo muutamia  biisejä keikoilla ja palautteen perusteella he tuntuvat pitävän niistä", Paul hymyilee.

Rekisteröidy Live Nation -etuihin

  • Tiedä ensimmäis-ten joukossa, koska tapahtumat tulevat myyntiin
  • Uutiskirjeet
  • Artisti-ilmoitukset
Rekisteröidy

Lisää Live Nation -tapahtumia