PastoriPike

Tällä hetkellä ei löydy yhtään PastoriPike -tapahtumaa

Lisää PastoriPike suosikkeihisi saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset.

Lisätietoa

Kongolaissyntyinen PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu, aloitti räppäämisen vuonna 2009 Pastorit-nimisessä kokoonpanossa. Siirryttyään vuonna 2016 soolouralle hänet kiinnitettiin Tasoi Recordsille. PastoriPike ei häpeä sanoa mitä hän ajattelee, ja hänen tavoitteenaan on yhdistää ihmisiä musiikkinsa avulla. Hän tahtoo taistella negatiivisuutta vastaan, ja valoisa energia näkyy hänen kaikissa tekemisissään – oli kyse sitten lavashow’sta, musiikista, videoista tai hänen omasta Hullutyyli-vaatemallistostaan.

 

PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu, on Kongossa syntynyt mutta sen jälkeen Suomessa koko ikänsä vaikuttanut helsinkiläinen artisti.
Hän aloitti räppäämisen vuonna 2009, Pastorit -nimisessä kokoonpanossa, jonka jälkeen vuonna 2016 hän siirtyi soolouralle ja kiinnitettiin Tasoi Recordsille. Pike on tyyliltään suorapuheinen, eikä häpeä sanoa mitä ajattelee. Vaikka suorapuheisuus usein jakaa mielipiteitä, on PastoriPikellä siitä huolimatta visiona yhdistää erilaisia ihmisiä musiikin avulla ja levittää hyvää energiaa ympärilleen. Piken tavoitteena on taistella negatiivisuutta vastaan ja että muutkin ihmiset alkaisivat uskoa itseensä enemmän.
Piken värikäs visio ja energia näkyy kaikessa hänen tekemässään, oli se sitten lavashow, musiikki, videot tai hänen oma “Hullutyyli” -vaatemallistonsa.
PastoriPike on tunnettu myös räjähtävänä ja karismaattisena live-esiintyjänä, ja hän onkin kiertänyt viime aikoina isoja keikka- ja festarilavoja yhdessä mm. Mikael Gabrielin vuoden 2017“Koko Kesä” kiertueella.
Artistin tuorein julkaisu on seitsemän kappaleen "Aito G" EP, jonka nimikkosinglellä vierailee Gracias, Kingfish, Sebastian Da Costa, Musta Barbaari sekä Bile". Projektilta löytyy myös muita nimekkäitä feattejä, esimerkiksi Mikael Gabriel, ja VilleGalle, joka on mukana esikoissinglellä “BULIFLEIM”. “Aito G” EP :tä on kuunneltu Spotifyssa jo yli 2 miljoonaa kertaa.PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu, on Kongossa syntynyt mutta sen jälkeen Suomessa koko ikänsä vaikuttanut helsinkiläinen artisti.

 

Hän aloitti räppäämisen vuonna 2009, Pastorit -nimisessä kokoonpanossa, jonka jälkeen vuonna 2016 hän siirtyi soolouralle ja kiinnitettiin Tasoi Recordsille. Pike on tyyliltään suorapuheinen, eikä häpeä sanoa mitä ajattelee. Vaikka suorapuheisuus usein jakaa mielipiteitä, on PastoriPikellä siitä huolimatta visiona yhdistää erilaisia ihmisiä musiikin avulla ja levittää hyvää energiaa ympärilleen. Piken tavoitteena on taistella negatiivisuutta vastaan ja että muutkin ihmiset alkaisivat uskoa itseensä

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia