NOTHING BUT THIEVESIN HELSINGIN KONSERTTI SIIRTYY MARRASKUULLE 2021

Brittiyhtye Nothing But Thievesin kiertue siirtyy toistamiseen ja tästä johtuen myös helmikuulle siirretty konsertti Telakalla on aikataulutettu uudelleen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä tiistaille 16. marraskuuta 2021. Vuoden 2020 konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.
Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 21.3.2021 mennessä.

Brittiyhtye Nothing But Thievesin kiertue siirtyy toistamiseen ja tästä johtuen myös helmikuulle siirretty konsertti Telakalla on aikataulutettu uudelleen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä maanantaille 15. marraskuuta 2021.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa 25.3.2021 mennessä Lippupisteelle.

Keikka oli alun perin määrä järjestää The Circuksessa, josta se siirtyi pidettäväksi Telakalla. The Circukseen lipun ostaneiden pdf- ja mobiililiput eivät enää toimi sellaisenaan. Mikäli haluat palauttaa tällaiset liput, ota 25.3.2021 mennessä yhteyttä meilitse peruutukset@lippu.fi, otsikoi viesti "Nothing But Thieves palautus" ja lisää viestiin tilausnumerosi ja yhteystietosi.
Muussa tapauksessa käytäthän Lippupisteen sähköistä lomaketta.

Lipun säilyttäville toimitetaan uudet toimivat liput lähempänä keikkaa. Telakalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

tapahtumat

Videot

    Lisätietoa

    Englannin Essexissä, Southend-on-Sean kaupungissa 2012 perustettu Nothing But Thieves tunnetaan intohimoisesta kitararockista, jossa indierockin taiteellisuus kohtaa tarttuvat popmelodiat. Yhtye on haalinut nopeasti fanijoukkoja ympäri maailmaa esiintyessään muun muassa Musen kiertuelämppärinä, festivaalien päälavoilla niin Iso-Britanniassa, Euroopassa kuin Yhdysvalloissa sekä kiertäessään Aasiaa.

     

    Ryhmä huomattiin jo varhain urallaan EP-julkaisuidensa If You Don't Believe (2013), It Can't Hurt You (2013) ja Graveyard Whistling (2014). Vuonna 2015 ilmestyi yhtyeen eponyymi esikoisalbumi, joka sisälsi singlet "Itch," "Hanging," ja "Trip Switch", joista viimeksi mainittu valtasi Billboard Alternative Songs -listan keulapaikan maaliskuussa 2016. Menestyssingle hinasi Nothing But Thieves -albumin Top-15:een Billboard Alternative-, Heatseekers- ja Rock Album -listoilla. Albumia seuranneella Under My Skin -kiertueella yhtye esiintyi lähes 150 keikalla 22:ssa maassa aina Yhdysvaltoja, Australiaa ja Japania myöten.

    Lisää Live Nation -tapahtumia