Disney On Ice - Satuja ja Seikkailuja

Tällä hetkellä ei löydy yhtään Disney On Ice - Satuja ja Seikkailuja -tapahtumaa

Lisää Disney On Ice - Satuja ja Seikkailuja suosikkeihisi saadaksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset.

Lisätietoa

Feld Entertainment hurmaa perheet Disney On Ice ”Satuja ja seikkailuja” -tuotannollaan, joka tarjoaa huikeaa taiturointia, erikoistehosteita ja rakastettuja Disney-hahmoja, jotka luovat elinikäisiä muistoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Uudessa show’ssa päästään nauttimaan sekä aivan uusimmista Disney-tarinoista että iki-ihanista Disney-klassikoista. ”Satuja ja seikkailuja” esittää neljä ihastuttavaa Disney-tarinaa: Frozen, Kaksin karkuteillä, Pieni merenneito ja Kaunotar ja hirviö.  

 Kaikkien aikojen menestynein animaatioelokuva ja Oscarilla palkittu Frozen vie katsojat  mukaan Arendellen lumisiin talvimaisemiin ja kuninkaallisten sisarusten, Elsan ja Annan, viihdyttävän lumiukko Olafin, vuorien kasvatin Kristoffin ja hänen uskollisen poronsa Svenin seikkailuihin. Tarina on täynnä toimintaa, taikaa ja unohtumattomia persoonia. Show’ssa päästään sukeltamaan myös Pienen merenneidon vedenalaiseen maailmaan, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaksin karkuteillä vuorostaan tempaa katsojat mukaan Tähkäpään ja hänen hurmaavan liittolaisensa Flynnin seikkailuihin. Mukana on myös ikimuistoinen kohtaus Kaunottaresta ja hirviöstä, jossa hirviö ja hänen linnansa lumottu väki esiintyvät Bellelle. Disney On Icen ”Satuja ja seikkailuja” on taianomainen sekoitus kuninkaallisuutta ja ihastuttavia hahmoja lämminhenkisesti tarjoiltuna.

 Disney In Ice on tuonut iloa, jännitystä ja taikaa katsojien elämään eri puolilla maailmaa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Esityksissä katsojat pääsevät lähietäisyydelle Disney-hahmoja ja nauttimaan Disney-saduista koko perheen voimin. Omaa luokkaansa olevassa jääshow’ssa nähdään kansainvälinen otos huippuluistelijoita, taidokkaita koreografioita, kimaltavia esiintymisasuja ja näyttäviä tehosteita. 

Genret

Lisää Live Nation -tapahtumia