Videot

  Lisätietoa

  Freerapista, Lyömättömistä, lukuisista tuotannoistaan ja tietenkin soolourastaan tunnettu Xmies kiertää ympäri Suomea myös dj'n ominaisuudessa. Mistä lähdetään avaamaan erittäin aktiivisen pitkän linjan tekijän uraa?

  Aloitetaan vaikka siitä, että hänen materiaaliaan on julkaistu eri kotimaisilla ja ulkomaisilla levy-yhtiöillä jo 1990-luvulta lähtien. Esimerkiksi Xmiehen ensimmäinen kansainvälinen major-julkaisu ilmestyi jo vuonna 1997 Virgin Recordsin kautta. Hänen biiteilleen ovat sylkeneet niin Asa ja Paleface kuin myös JVG ja Käärijä. Hallussa on lisäksi oma levy-yhtiö Blammo! Records sekä sävellystyöt aina elokuvaproduktioista mainosmaailmaan.

  Hän ei ole suinkaan yhden tempun poni, vaan hänen juurensa ulottuvat aina 80- ja 90-luvun Amiga-mod / chiptune -skeneen asti. Räpin lisäksi dekeissä ja studion uumenissa pyörii mm. funkia, breaksia, housea ja drum'n'bassia. Tai yleisesti vaan jäätävää bassoa! Vuodesta 2014 lähtien tätä moniottelijaa on kuultu myös YleX:n lauantai-iltojen supersuositussa Lyömättömät-showssa yhdessä vapaatyylin mestarien Solosen ja Kosolan kanssa.

  Xmies on pysynyt erittäin tuotteliaana myös 2020-luvulla. Keväällä 2020 ilmestyi TV-ohjelma Madventuresin tuoreimmalle tuotantokaudelle kyhätty possebiisi Ilmarisen leka, kesällä instrulevy "While I Was Gone" ja syksyn koittaessa julkaisuvuoroon tuli tulevan levyn ensimmäiset singlet Osa meist (vokaaleissa Paleface) sekä Tuu mua vastaan (vierailijana Jepa Lambert). Näitä on seurannut biisit Vielä yksi tanssi sekä Peltiseppä. Unohtamatta remixejä, muiden artistien tuottamista ja keikkailua vähintään kolmella eri projektilla.

  Lisää Live Nation -tapahtumia