Videot

  Lisätietoa

  Viime kesänä Blockfestissä monituhatpäisen yleisön villinnyt, tämän hetken suosituimpiin rap-tulokkaisiin lukeutuva Ty Dolla $ign saadaan huhtikuussa ensimmäiselle omalle klubikeikalleen Suomeen. Ty Dolla $ign on osa Taylor Gang -nimistä kollektiivia, jonka tunnetuin jäsen on supertähti Wiz Khalifa. Tyn ensimmäinen soololevy ”Free TC” julkaistiin marraskuussa, ja sillä vierailee lukuisia rapin suurnimiä, kuten Kanye West, Diddy ja Kendrick Lamar.

   

  Lippujen palautus:
  - Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
  - Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
  - Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
  - Lippujen palautus tulee tehdä 31.12.2019 mennessä.

  Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta www.ticketmaster.fi/help/Outlets/
   
  Palautuslomake suomeksi: https://bit.ly/2JM1oRO
  Palautuslomake englanniksi: https://bit.ly/2LlAIwL

  Lisää Live Nation -tapahtumia