Mene kohtaan Ice Nine Kills

ICE NINE KILLSIN KEIKAT SIIRTYVÄT TOUKOKUULLE 2023

Ice Nine Killsin helmikuulle 2023 suunnitellut keikat siirtyvät toukokuulle 2023. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävän keikan uusi päivämäärä on 7. toukokuuta 2023. Tampereen Olympiassa järjestettävän keikan uusi päivämäärä on 8. toukokuuta 2023.

Keikoille jo ostetut liput käyvät uusille päivämäärälle sellaisinaan. Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Tiketti tai Lippu.fi) 17.3.2023 mennessä.

Tiketin palautuslomake
Lippu.fin palautuslomake

UUDET PÄIVÄMÄÄRÄT:
Ice Nine Kills (US)
Su 7.5.2023 Vanha Ylioppilastalo, Helsinki
Ma 8.5.2023 Olympia, Tampere

Ice Nine Kills: Wurst Vacation Tour

Ice Nine Kills: Wurst Vacation Tour

ma 08 touko 2023
Tampere

Olympia Tampere | Tampere

Ovet: 19.00

Ikäraja: 18+

2000-luvun alussa Yhdysvalloissa perustetun Ice Nine Killsin erikoisuuksiin kuuluvat teatraaliset ja energiaa pursuavat live-esiintymiset sekä visuaalisesti näyttävät ja vahvasti teemalliset musiikkivideot. Monipuolisten ja melodisten metalli- ja punk-soundien ohella yhtyeen tuotannossa on kuultavissa myös esimerkiksi emo-vaikutteita. Yhtye on itse kuvaillut musiikkiaan ytimekkäästi sanalla ”theatricore”.

Ice Nine Killsin tuorein ja kuudes studioalbumi “The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood” julkaistiin lokakuussa 2021. Lämppärinä keikalla nähdään SKYND.

LIPUT:
Liput palvelumaksuineen alkaen 35 euroa Tiketistä

Virallinen Facebook-tapahtuma

Myynnissä olevat liput

Tapahtumaliput

  • Normaali K-18*
    Loppuunmyyty. Katso muut päivämäärät.

Etkö löydä etsimääsi?

Valitse toinen päivämäärä

Tapahtuman artistit

Muuta huomioitavaa

- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjät ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle ostopaikan käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: bit.ly/3kZ5ad5

- Lisätietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä tapahtumiin liittyen (mm. kuvaus, turvallisuus) löydät myös FAQ-osiostamme.

 

LISÄTIETOJA:

Live Nation Finland

Promoottori: Niksu Väistö