Cameron Carpenter
su 23 huhti 2017
Helsinki

Cameron Carpenter

Musiikkitalo, Helsinki Tiedot

16:00

Tietoa tapahtumasta

Cameron Carpenter on ehtinyt jättää jälkensä musiikkihistoriaan poikkeuksellisella musikaalisuudellaan, teknisellä taituruudellaan ja kunnianhimoisella edelläkävijyydellään. Nykyisin Carpenter kiertää lähes ainoastaan massiivisen International Touring Organin kanssa tehden resitaali- ja konserttiesiintymisiä ympäri maailman arvostetuimpia konserttisaleja.

Cameron Carpenter on ehtinyt jättää jälkensä musiikkihistoriaan poikkeuksellisella musikaalisuudellaan, teknisellä taituruudellaan ja kunnianhimoisella edelläkävijyydellään. Nykyisin Carpenter kiertää lähes ainoastaan massiivisen International Touring Organin kanssa tehden resitaali- ja konserttiesiintymisiä ympäri maailman arvostetuimpia konserttisaleja. Carpenterin omiin suunnitelmiin perustuva ainutlaatuinen soitin mahdollistaa esiintymiset lähes missä päin maailmaa tahansa, ja viime vuosina matkoja onkin kertynyt Yhdysvaltojen ja Euroopan lisäksi myös Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Aasiaan. Carpenter tuo International Touring Organin ensimmäistä kertaa Suomeen nyt huhtikuussa.Cameron Carpenter on ehtinyt jättää jälkensä musiikkihistoriaan poikkeuksellisella musikaalisuudellaan, teknisellä taituruudellaan ja kunnianhimoisella edelläkävijyydellään. Nykyisin Carpenter kiertää lähes ainoastaan massiivisen International Touring Organin kanssa tehden resitaali- ja konserttiesiintymisiä ympäri maailman arvostetuimpia konserttisaleja.

LIPUT

Palvelumaksuineen alkaen 52,50 / 63 / 73 € Ticketmasterista.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä! 
- Äänenvoimakkuus konserteissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulon suojaamiseksi. 
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Ticketmaster ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.
- Suosittelemme, että alle 12-vuotiailla on täysi-ikäinen huoltaja mukanaan konsertissa
- Lisätietoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (esim. konserteissa kuvaaminen, turvallisuus) löydät FAQ-osiostamme.


LISÄTIETOJA:

Promoottori: Johan Hollstén
Tiedotus: Maritta Kettunen

Facebook-tapahtuma

Ovet: TBD

Myynnissä!

Myynnissä*

Lisätiedot

52,50 € - 73,00

Osta Lippuja Löydä haluamasi liput. Näytä kaikki liput
Myynnissä olevat liput

Myynnissä

Tapahtuman artistit